Waterstof Generator

Waterstof Generator

Waterstofgeneratoren zijn uiterst betrouwbaar. Wij bieden deze generatoren te koop aan. De generatoren die Avilo levert halen een zuiverheid tot 99.99999%, waarmee ze tot de beste van de markt behoren. Maar waarom zou u nu eigenlijk een waterstofgenerator kopen voor uw laboratorium of ziekenhuis? Wij geven u 8 voordelen.

Bekijk ons assortiment waterstofgeneratoren

Voordelen van een waterstofgenerator

Lees hier meer over de voordelen van een waterstofgenerator.

Voordeel 1: Verhoogde voorspelbaarheid en efficiëntie
Een constante gasdruk en gaskwaliteit zorgen niet alleen voor aanhoudende kwaliteit, maar ook voor gelijkmatige resultaten. Hiermee worden de voorspelbaarheid en efficiëntie van uw productie groter.

Voordeel 2: 24/7 gas genereren
Met een waterstofgenerator kunt u 24/7 uw eigen gas genereren. Dit maakt u flexibel, productief en onafhankelijk.

Voordeel 3: Veiligheid en zekerheid
Een waterstofgenerator zorgt ook voor een stukje zekerheid. U hoeft namelijk geen hogedruk gasflessen meer te bewaren in uw laboratorium of ziekenhuis. Wel zo veilig.

Voordeel 4: Onafhankelijkheid van derden
Omdat u uw eigen gas genereert, bent u niet langer afhankelijk van derden bijvoorbeeld voor het aanleveren van gasflessen. Dit scheelt u tijd, geld en energie.

Voordeel 5: Beter voor de gezondheid
Met een waterstofgenerator verkleint u niet alleen eventuele veiligheidsrisico’s, maar komt u ook de gezondheid tegemoet.

Voordeel 6: Kostenbesparing
U heeft geen kosten voor de voorraad, huur en transport van gasflessen. Zo bespaart u met een waterstofgenerator jaarlijks honderden euro’s. Een significante besparing dus.

Voordeel 7: Tijdsbesparing
U hoeft niet langer administratieve handelingen te verrichten, zoals factureren, logistiek en inkoop. En bespaart u tijd om u te focussen op uw core business. Oftewel: u houdt meer tijd over om te doen waar u goed in bent.

Voordeel 8: Minimale onderhoudskosten
Een waterstofgenerator heeft minimale onderhoudskosten.

Waterstofgeneratoren van Parker Balston en Parker Domnick Hunter

Avilo levert waterstofgeneratoren van Parker domnick hunter en Parker Balston voor laboratoriumtoepassingen. Bekijk hier het leveringsprogramma voor waterstofgeneneratoren.

Bent u al overtuigd?
De ervaring vertelt ons dat waterstofgeneratoren 24 uur per dag gebruikt worden. Daarom is een kwalitatief hoogstaande generator van essentieel belang. Avilo levert 100% betrouwbare waterstofgeneratoren. Bij ons bent u verzekerd van snelle levering, 24/7 service en altijd voorraad.

Wilt u meer weten over waterstofgeneratoren van Avilo of wilt u een waterstof generator kopen? Neem dan contact met ons op.

Naar contact Bel ons op 0187-481366

Meer informatie

Wie zijn wij?
Profiel

Wie zijn wij?

Over Avilo
Wat is ons aanbod?
Assortiment

Wat is ons aanbod?

Onze producten
Nieuws & Artikelen
Actueel

Nieuws & Artikelen

Naar blog