Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact 0187-481366

Stikstofgeneratoren voor LC-MS en MS instrumenten

Sinds onze oprichting in 2001 leveren wij al Stikstof generatoren voor Liquid Chromatografie en Mass Spectroscopie analyses aan laboratoria. Onze ervaring leert dat de gevraagde gasspecificaties zoals flow, druk en stikstofzuiverheid kunnen verschillen per LC-MS- of MS instrument. Ongeacht het merk of aantal LC/MS-systemen, Avilo heeft een passende stikstofgenerator met de juiste zuiverheid.

Stikstofgenerator voor Shimadzu LCMS-8050 en Waters AQUITY QDa

Stikstofgenerator voor Shimadzu LCMS-8050 en Waters AQUITY QDa

Een stikstofgenerator maakt precies de hoeveelheid stikstof met de juiste zuiverheid en druk voor het LC/MS instrument. Ook wanneer een instrument afwijkende gascondities vereist bieden wij vaak een passende generator uit ons standaard assortiment. Zo ontwikkelden wij eerder generatoren voor de Shimadzu LCMS-8000 Serie en de Waters ACQUITY QDa Mass Detector.

Maak zelf stikstof voor LC-MS

Massaspectrometrie instrumenten verbruiken grote hoeveelheden stikstofgas. Dit betekent dat als men gebruik maakt van stikstof uit gasflessen deze om de paar dagen moet worden vervangen, met onderbrekingen als gevolg. Het leeglopen en verwisselen van stikstofcilinders heeft daarnaast ongewenste gevolgen voor de kwaliteit van het gas en is daarmee nadelig voor de analyse resultaten en het instrument. Tevens brengt de opslag van gassen onder hoge druk [200/300 bar] veiligheidsrisico’s met zich mee. Elimineer deze ongemakken door zelf stikstof te maken in het lab.

Passende generator voor elk merk instrument

Passende generator voor elk merk instrument

Om zo goed mogelijk aan de gasvereisten van uw applicatie te voldoen, houden wij nauw contact met producenten van analyse instrumenten. Hierdoor blijven we goed geïnformeerd over de specifieke gaseisen voor instrumenten van o.a. Shimadzu, Waters, Agilent, Thermo Fisher, Bruker en vele andere. Benieuwd welke generator past bij uw instrument?

LUMC
NVWA
Radbound UMC
TNO
UVA
EESA
ERASMUS MC
NKI AVL
KU LEUVEN

Generatoren voor LC-MS/MS Instrumenten

HPZA-3500 Zero Air Generator
HPZA-3500 Zero Air Generator

3.5 l/min - <0.05ppm THC bij 2-8 barg

Specificaties
AviFluxx 25-25 Stikstofgenerator
AviFluxx 25-25 Stikstofgenerator

25l/min Air + 25l/min N2 - 98% zuiverheid bij 7…

Specificaties
AviFluxx 2-50 Stikstofgenerator
AviFluxx 2-50 Stikstofgenerator

48 l/min - 98% zuiverheid bij 7 barg

Specificaties
Alle producten in

Gasgeneratoren voor LC/MS

Bekijk producten