Laboratorium

Al 20 jaar lang levert Avilo hoogwaardige stikstof-, waterstof-, en zero air generatoren aan laboratoria in Nederland en ver daar buiten.

Met ons totale assortiment kunnen voor vrijwel elke toepassing binnen de lab omgeving een passende generator aanbieden, waaronder LC-MS, GC, FT-IR, NMR, Sample voorbereiding en vele andere.

Selecteer uw toepassing:

NVWA
LUMC
Radbound UMC
TNO
UVA
EESA
ERASMUS MC
NKI AVL
KU LEUVEN

Generatoren per Gas-type

Stikstof
Generatoren

Stikstof

Bekijk producten
Waterstof
Generatoren

Waterstof

Bekijk producten
Zero Air
Generatoren

Zero Air

Bekijk producten

Zelf Stikstof of Waterstof Gas maken in het Laboratorium

Verbeter de stabiliteit van uw analyse en de reproduceerbaarheid van uw experiment door zelf laboratorium gas te produceren. Met een on-site generator maakt u bijvoorbeeld zelf stikstof voor LC-MS of waterstof voor GC toepassingen.

Verbeterde stabiliteit en reproduceerbaarheid van analyses

In tegenstelling tot gas uit flessen leveren generatoren gas met een consistente kwaliteit en druk. Dit komt de testresultaten van uw analyse ten goede. Daarnaast zijn contaminaties die optreden bij het verwisselen van gascilinders, maar ook de veiligheidskwesties die hiermee gepaard gaan met een generator verleden tijd.

Passende generator voor elk merk instrument

Om zo goed mogelijk aan de gasvereisten van uw applicatie te voldoen, houden wij nauw contact met producenten van analyse instrumenten. Hierdoor blijven we goed geïnformeerd over de specifieke gaseisen voor instrumenten van o.a. Shimadzu, Waters, Agilent, Thermo Fisher en vele andere.