Fumigatie & Ongedierteverdelging

Ongedierte bestrijding door middel van fumigatie met stikstof is een effectieve manier om verschillende soorten ongedierte in een bepaalde omgeving te elimineren. Fumigatie is een methode waarbij een afgesloten ruimte wordt gevuld met gas om de aanwezige insecten, schimmels, bacteriën en andere schadelijke organismen te doden. Bij fumigatie met stikstof wordt de ruimte gevuld met stikstofgas, wat een veilig en milieuvriendelijk alternatief is voor andere bestrijdingsmethoden.

Selecteer uw toepassing:

Stikstof is een gas dat van nature voorkomt in de atmosfeer en in zuivere vorm niet giftig is. Wanneer stikstof wordt gebruikt voor fumigatie, wordt het gas in hoge concentraties in de ruimte gepompt waarin de te behandelen producten zich bevinden. De stikstof verdrijft zuurstof uit de lucht, wat leidt tot een zuurstofarme omgeving die schadelijk is voor insecten en andere organismen die zuurstof nodig hebben om te overleven.

Fumigatie met stikstof is een effectieve methode om verschillende soorten ongedierte te bestrijden, waaronder bedwantsen, motten, kakkerlakken, kevers, mijten, vliegen en spinnen. Het kan ook worden gebruikt om schimmels en bacteriën te doden die zich in voedselopslagplaatsen en andere ruimtes hebben genesteld.

Staat uw toepassing hier niet vermeld?

Staat uw toepassing hier niet vermeld?

Wilt u ook ongewenste organisme verdrijven door middel van anoxie? Avilo heeft ruime ervaring in het creëren van geconditioneerde zuurstofarme omgevingen. Neem contact op en vertel ons waar u naar op zoek bent!