Snelle Service

 

Avilo productspecialisten beschikken over servicewagens waarin veel onderdelen direct aanwezig zijn voor zowel installatiewerk, onderhoud én reparatie. Of u nu in Brussel, Luxemburg, Amsterdam of in Groningen gevestigd bent, in overleg met u wordt direct besloten hoe snel een monteur ter plaatse moet zijn.

Het magazijn is voorzien van een grote hoeveelheid stikstofmembranen, serviceonderdelen en spareparts om u snel van dienst te zijn.

Stilstand in het laboratorium? Liever niet!

Een groot aantal laboratoria vertrouwt op de kennis en service van Avilo. Stilstand is geen optie. Mogelijk moet een nieuwe generator snel geleverd worden. Dan is het mooi wanneer deze voorradig is.

Generatoren welke periodiek door Avilo-technici worden onderhouden functioneren uiterst betrouwbaar. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een generator stilvalt dan wilt u zo snel mogelijk over een monteur met kennis en serviceonderdelen beschikken. Klik hier voor meer informatie met betrekking tot laboratoriumactiviteiten en serviceverlening.

 

Vervangende apparatuur

Wanneer een oplossing op locatie niet direct mogelijk blijkt te zijn is het prettig wanneer u per direct over vervangende apparatuur kunt beschikken. In de meeste gevallen kan Avilo direct na uw melding een monteur sturen of in overleg op een zo kort mogelijke termijn.

Voor direct contact binnen kantoortijden:

Avilo Stikstof & Persluchtsystemen B.V. 
Telefoonnummer 0187-481366 of info@avilo.nl