Hoge Zuiverheid Stikstof voor Limburgse Farmaceut

Hoge zuiverheid stikstofinstallatie gebaseerd op Pressure Swing Adsorption [PSA] technologie. De stikstof met een restzuurstof gehalte van minder dan 10 PPM - stikstof zuiverheid 99,999% - wordt hier gebruikt voor analyses in het laboratorium. Vanwege de interne kwaliteitseisen in dit farmaceutische bedrijf is gekozen voor zeer hoge zuiverheid stikstof. Andere partijen hebben bij deze applicatie - LCMS - vaak voldoende aan een stikstofzuiverheid van 98,00%

Stikstof Specficatie

Deze installatie levert stikstof met de volgende waarden

0

Zuiverheid - PPM

0

Druk - Bar

0

Flow - L/min

Uniek pakket van eisen

Het traject voorafgaand aan de installatie geeft dit project een uniek karakter. In de farmaceutische industrie, een streng gereguleerde sector, moeten bedrijven niet alleen voldoen aan complexe externe wetgeving, maar ook aan uitgebreide veiligheids- en kwaliteitseisen die ze zelf opleggen. Met zijn ruime ervaring in deze branche slaagde Avilo erin om zonder problemen op de lijst van goedgekeurde leveranciers te komen, ondanks het veeleisende pakket van eisen van deze gerenommeerde multinational, iets wat we nog nooit in deze vorm hadden meegemaakt.

Een goed begin is het halve werk

De uitgebreide systeemdocumentatie die tijdens de verkoopfase van dit project werd opgesteld, bleek zeer waardevol tijdens de installatie. Niet alle projecten worden zo grondig voorbereid met gedetailleerde tekeningen als dit project. In tegenstelling tot andere systemen, waarbij de plaatsing van componenten, elektronische aansluitingen en luchtaansluitingen vaak flexibel wordt behandeld tijdens de installatie, konden wij dankzij de gedetailleerde voorbereiding en de nauwkeurigheid van derde partijen de installatie precies zoals gepland uitvoeren. Een aanpak die wij tijdens toekomstige projecten vaker zullen toepassen.

Meer informatie

Bekijk de specificaties van de onderdelen in de installatie

ALUP SCK Schroef Compressoren
ALUP SCK Schroef Compressoren

0.3 - 12.4 m3/min

Specificaties
Parker OIL-X OVRP oliedamp adsorber
Parker OIL-X OVRP oliedamp adsorber

>4.8m3/min - Olievrije lucht Klasse 0 volgens ISO8573-1

Specificaties
Parker CDAS HL 050-085 Adsorptie Droger
Parker CDAS HL 050-085 Adsorptie Droger

55 - 300 m3/uur - tot -70°C DDP

Specificaties
Parker NITROSource PSA Stikstofgenerator
Parker NITROSource PSA Stikstofgenerator

3.5-155 m3/uu - 95.00-99.9995% N2

Specificaties