Over Avilo

Avilo in Dirksland is een producent en leverancier van hoogwaardige stikstofgeneratoren en labgas-generatoren. Onze standaard generatoren en op maat gemaakte installaties worden wereldwijd succesvol toegepast op uiteenlopende markten zoals:

Wij bieden met ons leveringsprogramma totaal oplossingen voor elke capaciteitsbehoefte. De volledig door ons te installeren en onderhouden installaties bieden een veilig en voordelig alternatief voor gasflessen of bulktanks.

Met zeer korte levertijden en snelle, vakkundige service op locatie zijn wij blijvend onderscheidend in de huidige markt. Het behouden van kennis door middel van scholing en het aanhouden van een grote voorraad productie en service componenten heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.

Ook stelt deze grote voorraad onderdelen ons in staat standaard alsook op maat gemaakte installaties soms binnen enkele dagen te assembleren en leveren.  

Voor alle producten die wij leveren kunnen wij het onderhoud voor ons rekening nemen (afroep / contractbasis). Wij zien er graag op toe dat uw investering voor u blijft werken.

Onze vakkundige technici staan dan ook altijd klaar voor telefonisch of on-site support, onderhoud en overige servicedoeleinden. Klik hier voor meer informatie over al onze diensten!