Certificeringen

Avilo hecht veel waarde aan veiligheid, duurzaamheid & kwaliteit. Om deze eigenschap binnen onze organisatie te borgen zijn wij al vele jaren VCA* & ISO9001 gecertificeerd. Hiervoor worden wij periodiek ge-audit door de certificerende instantie TÜV Rheinland.

Onze Certificeringen

ISO 9001

ISO 9001 is internationale standaard die eisen stelt aan kwaliteitsmanagement systeem en de bedrijfsvoering van een organisatie. De vereisten voor deze certificering borgen een systematische en gedocumenteerde beheersing van de bedrijfsprocessen. Met als doel het minimaliseren van defecten in kwaliteit, het optimaliseren van betrouwbaarheid en het voldoen aan wettelijke product en dienst gebonden eisen. Avilo is sinds 2011 ISO 9001 gecertificeerd door TÜV Rheinland.

VCA

VCA is een internationale standaard voor Veiligheid, Gezondheid en Milieumangement (VGM).  Het bestaat uit een veelzijdig en uitgebreid programma om deze VGM eisen te toetsen. VCA richt zich net name op de technische dienstverleners en aannemers die op het terrein van de afnemer werken. Avilo is sinds 2008 VCA* gecertificeerd door het TÜV Rheinland.

Onze Certificaten bekijken

Download een digitale kopie van ons ISO9001:2015 & VCA* Certificaat

Certificaten
ISO9001:2015 Certificaat
Download
Certificaten
VCA* Certificaat 2021-2024
Download