Klantentevredenheid: Avilo krijgt een Rapportcijfer 9

Graag bedanken wij alle relaties voor hun deelname aan ons jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek. Wij stellen de input voor verbetering zeer op prijs en het overweldigende aantal positieve reacties stimuleert ons om ook in de toekomst de best mogelijk service en producten op de markt aan te bieden. Bedankt!

In het kader van onze ISO9001-certificering vragen wij jaarlijks aan een selectie van onze klanten een kort onderzoek in te vullen betreffende de tevredenheid over onze producten en diensten. Dit jaar werd het verzoek verstuurd naar 270 adressen die wij dit jaar bezochten voor service. 71 relaties hebben de tijd genomen deze enquête in te vullen. Met trots kunnen we melden dat het gemiddelde over alle vragen uitkomt op een waardering van meer dan 4,5 ster.

Gerelateerde berichten

Interfilter Group neemt Avilo over
Nieuws
Interfilter Group neemt Avilo over

Maart 2024 - Met trots kondigen wij aan dat Interfilter Group uit Vierpolders ons bedrijf Avilo Stikstof en Persluchtsystemen heeft overgenomen. Lees het volledige persbericht…

Lees meer
AVILO BOUWT GROOTSTE STIKSTOFGENERATOR OOIT!
Producten
AVILO BOUWT GROOTSTE STIKSTOFGENERATOR OOIT!

In opdracht van een wereldwijde producent van duurzame brandstoffen bouwen wij in Q2 -2022 de grootste generator sinds de oprichting van Avilo in 2001.

Lees meer
Avilo op Instagram
Nieuws
Avilo op Instagram

April 2023 - Volg onze kanalen voor de laatste ontwikkelingen binnen Avilo

Lees meer