Interfilter Group neemt Avilo over

Met trots kondigen wij aan dat Interfilter Group uit Vierpolders ons bedrijf Avilo Stikstof- en Persluchtsystemen heeft overgenomen. Met gedeelde waarden op het gebied van klantbenadering, kwaliteit en servicegerichtheid hebben we in Interfilter de ideale overnamepartner gevonden.

“De overname van Avilo is een mijlpaal voor Interfilter Group waarbij de complementaire kennis en ervaring van beide bedrijven ons de mogelijkheid geeft om klanten een nog breder scala aan hoogwaardige oplossingen te bieden.”

Nick van Sliedregt, Managing Director van Interfilter Group

Interfilter Group is een expert op het gebied van filtratie. Met bijna 50 jaar ervaring en een toegewijd team van professionals vormt deze overname een waardevolle aanvulling op onze organisatie. De tak ‘perslucht- en gasbehandeling’ van Interfilter Group zal met Avilo als onderdeel van de Group een boost krijgen op het gebied van kennis, kunde en ervaring.

Over Interfilter Group

Interfilter Group is opgericht in 1976 en heeft zich sindsdien ontwikkeld als totaalleverancier op het gebied van filtratie. Denk hierbij aan luchtfiltratie, vloeistoffiltratie, verfvangfiltratie, ontstoffing, gasfiltratie en meer. Met al bijna 50 jaar ervaring levert Interfilter Group meer dan alleen filters en toebehoren. Het team van Interfilter Group gaat voor de ultieme klantbeleving en duurzaamheid als het gaat om haar te leveren producten en diensten. Naast het bieden van uitermate hoge service en kwaliteit streeft Interfilter Group naar het compleet ontzorgen van haar klanten en het creëren van langdurige klantrelaties, wat overeenkomt met de strategie van Avilo.

Bezoek Interfilter.nl

Uitbreiding van kennis en expertise

De synergie tussen de diverse afdelingen van Interfilter Group en Avilo zorgt voor wederzijdse aanvulling van kennis, kunde en expertise. Dit stelt Interfilter Group in staat om alle klanten een ongeëvenaarde dienstverlening te bieden bij vraagstukken omtrent filtratie, stikstof, perslucht en labgassen.

Gedeelde waarden, Vertrouwde Service

Zowel Avilo als Interfilter Group hebben een familiaire bedrijfscultuur en een gerenommeerde reputatie in de markt waarbij klanttevredenheid de hoogste prioriteit heeft.

“Klanten van zowel Interfilter Group als Avilo kunnen erop vertrouwen dat de service die zij gewend zijn behouden blijft, zonder verstoring van bestaande contracten, projecten of afspraken.”

Nick van Sliedregt, Managing Director van Interfilter Group

Naadloze integratie onder zelfde naam

Onder de naam Avilo zullen bestaande klanten op de langere termijn enkel verandering merken in de offertes, orders en facturen die zij ontvangen. Het actuele ERP-systeem van Interfilter Group wordt namelijk geïntegreerd bij Avilo. De gedeelde waarden zorgen ervoor dat de integratie van Avilo naadloos zal verlopen, met behoud van de hoogste normen in kwaliteit en service waar beide bedrijven om bekend staan. Bovendien zullen klanten profiteren van een breder scala aan expertise en oplossingen. Indien gewenst kunnen zij gebruik maken van het gecombineerde advies en de uitgebreide diensten op het gebied van filtratie en perslucht- en gasbehandeling.

Proud of the history, focus on the future

Zowel het team van Avilo als het team van Interfilter Group zijn enthousiast en kijken er naar uit om samen nieuwe uitdagingen aan te gaan.

“Wij zijn erg trots op wat we in de afgelopen 24 jaar hebben opgebouwd en des te meer blij dat Interfilter Group continuïteit biedt aan hetgeen waar we al deze jaren aan gewerkt hebben.”

Jaap van Vliet (63), Aanblijvend Director van Avilo

De overname van Avilo door Interfilter Group is effectief per 14 maart 2024.

We zullen doorgaan met onze gebruikelijke werkzaamheden, maar wijzigingen in bankgegevens of andere financiële procedures zullen binnenkort worden doorgevoerd. Wij zullen u proactief informeren wanneer wijzigingen gaan plaatsvinden.

Heeft u vragen over dit nieuwsbericht? Neem dan gerust contact met ons op.

Watch video

Wij zijn Interfilter Group

BEKIJK DE BEDRIJFSVIDEO

Gerelateerde berichten

Product lancering: Avilo OVRT1.2 Actief Kool Adsorber
Producten
Product lancering: Avilo OVRT1.2 Actief Kool Adsorber

Januari 2024 - Olie vrije perslucht is nu gegarandeerd met de Oil Vapour Removal Tower van Avilo

Lees meer
Product lancering: ICONS Persluchtbewaking
Producten
Product lancering: ICONS Persluchtbewaking

Oktober 2023 - Parameters en status van uw compressor via e-mail of sms incl. waardevolle aanbevelingen

Lees meer
Wat is Food Grade Perslucht?
Perslucht
Wat is Food Grade Perslucht?

Ontdek wat Food Grade perslucht is en hoe u het maakt?

Lees meer