Membraan Generator

De beste membraangeneratoren vind je bij Avilo

Een membraan generator is bij uitstek geschikt voor diverse laboratorium doeleinden. Vooral bij LC-MS toepassingen en GC-MS toepassingen worden deze membraan generatoren veel gebruikt. Om gasstromen te scheiden en verschillende mengsels te analyseren wordt veelvuldig gebruikt gemaakt van deze membraantechnologie. In laboratoria worden dagelijks mengels gescheiden en geanalyseerd door middel van gaschromatografie en vloeistofchromatografie. Een membraan generator is onmisbaar in deze processen.

Hedendaagse membraantechnologie
De membraantechnologie wordt continue verbeterd en dus moeten ook de membraan generatoren aan specifieke eisen voldoen. Bij Avilo zijn wij goed op de hoogte van alle benodigde specificaties. Daarnaast heeft Avilo goede contacten met leveranciers van laboratoriumapparatuur, voor zowel LC-MS als GC-MS toepassingen. Door deze nauwe samenwerking kunnen wij u altijd de beste membraan generatoren aanbieden die voldoen aan de hedendaagse eisen en specificaties.

Wij kunnen u diverse laboratiumapparatuur aanbieden van onder andere Agilent, Da Vinci, Thermo Fischer Scientific, Waters Chromatography, enz. Alle appartuur wordt uit voorraad geleverd, aangesloten door onze professionals en u wordt geïnstrueerd over het gebruik ervan.

Membraan generator op maat
De membraantechnologie is een ingewikkeld proces en de toepassingen van uw membraan generator kunnen afwijkend zijn ten op zichte van een ander laboratorium. Daarom bieden wij u graag specifieke informatie die volledig aansluit bij uw wensen.

Heeft u interesse in een membraan generator of andere specifieke toepassingen voor uw laboratorium? Neem dan vrijblijvend contact met ons.

Naar contact Bel ons op 0187-481366

Meer informatie

Wie zijn wij?
Profiel

Wie zijn wij?

Over Avilo
Wat is ons aanbod?
Assortiment

Wat is ons aanbod?

Onze producten
Nieuws & Artikelen
Actueel

Nieuws & Artikelen

Naar blog