Gasgenerator

Op zoek naar een veilige en betrouwbare gasgenerator?

Bent u op zoek naar een veilige en betrouwbare gasgenerator? Avilo levert diverse gasgeneratoren voor laboratoria. Bij ons kunt u rekenen op 24/7 service, oneindige voorraad, snelle levering, installatie op locatie en professionele gebruikersinstructie na oplevering. Ook doorlopende service behoort tot de mogelijkheden.

Wij leveren diverse gasgeneratoren

Avilo levert gasgeneratoren van de leverancier Parker Balston en Parker Domnick Hunter. Deze generatoren van zijn compact, betrouwbaar en eenvoudig te installeren. Met één gasgenerator kunt u zowel waterstof als Zero Air produceren. Ook levert Avilo de FID Gas generator, ook wel FID-station genoemd. Deze generator is een combinatie van een waterstofgenerator en een Zero Air-generator.

Wij zijn partner van Parker Balston & Parker DH 
Avilo is Sales & Service-partner van Parker Balston & Parker DH gasgenerators. Hiervoor is een opleiding gevolgd door onze medewerkers. Vraag dus gerust naar informatie over deze producten. Verder is er nauw contact tussen de lab-apparatuur fabrikanten zoals Waters, Agilent, Shimadzu en diverse anderen. Op deze manier blijven we voor 100% op de hoogte van de meest actuele eisen en specificaties.

Wij voorzien in uw installatie & onderhoud

Avilo verzorgt de installatie en het onderhoud van gasgeneratoren in laboratoria, zowel in ziekenhuizen als op universiteiten. Wanneer u kiest voor Avilo als leverancier van gasgeneratoren, dan kiest u voor een scherpe prijs, een snelle service, ongekende technische vakkennis en altijd voorraad.

Wilt u weten wat Avilo voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op en wij voorzien u graag van informatie.

Naar contact Bel ons op 0187-481366

Meer informatie

Wie zijn wij?
Profiel

Wie zijn wij?

Over Avilo
Wat is ons aanbod?
Assortiment

Wat is ons aanbod?

Onze producten
Nieuws & Artikelen
Actueel

Nieuws & Artikelen

Naar blog