Op zoek naar een veilige en betrouwbare gasgenerator?

Bent u op zoek naar een veilige en betrouwbare gasgenerator? Avilo levert diverse gasgeneratoren voor laboratoria. Bij ons kunt u rekenen op 24/7 service, oneindige voorraad, snelle levering, installatie op locatie en professionele gebruikersinstructie na oplevering. Ook doorlopende service behoort tot de mogelijkheden.

Wij leveren diverse gasgeneratoren

Avilo levert gasgeneratoren van de leverancier Parker Balston. De generaroren van dit merk zijn rustig, betrouwbaar en eenvoudig te installeren. Met één gasgenerator kunt u zowel waterstof als Zero Air produceren. Ook levert Avilo de FID Gas generator. ook wel FID-station genoemd. Deze generator is een combinatie van een waterstofgenerator en een Zero Air-generator.

 

Parker Balston Zero Air-generator

Wij zijn partner van Parker Balston & Parker DH 

Avilo is Sales & Service-partner van Parker Balston & Parker DH gasgenerators. Hiervoor is een opleiding gevolgd door onze medewerkers. Vraag dus gerust naar informatie over deze producten. Verder is er nauw contact tussen de lab-apparatuur fabrikanten zoals Waters, Agilent, Shimadzu en diverse anderen. Op deze manier blijven we voor 100% op de hoogte van de meest actuele eisen en specificaties.

Wij voorzien in uw installatie & onderhoud

Avilo verzorgt de installatie en het onderhoud van gasgeneratoren in laboratoria, zowel in ziekenhuizen als op universiteiten. Wanneer u kiest voor Avilo als leverancier van gasgeneratoren, dan kiest u voor een scherpe prijs, een snelle service, ongekende technische vakkennis en altijd voorraad.

Wilt u weten wat Avilo voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op en wij voorzien u graag van informatie.

Neem contact op

  • Parker Balston FID gas generator
    ● Terugverdientijd 12 - 24 maanden is geen uitzondering
    ● PEM Waterstof generator en Zero Air generator in één behuizingSpecificaties