Gas Purifiers

Produceer ultra schoon gas met een Gas Purifier

Binnen de farmaceutische en analytische industrie wordt vaak gebruik gemaakt van gassen met een zeer hoge zuiverheid. Het gebruik van zuiver gas komt de consistentie en kwaliteit van het eindproduct, of de reproduceerbaarheid van een analyse vaak ten goede.

Wilt u uw gassen zuiveren? Dan kunt u het beste een gaszuiveraar aanschaffen. De ‘Point-of-Use’ gas reinigers van Seas, zijn in staat om lagere kwaliteit gas ter plekke om te zetten naar gas van een zeer hoge zuiverheid. Ze hebben een lange standtijd en het interne medium is vaak regenereerbaar.

De Gas Purifiers zijn uitgevoerd in 316L roestvast staal en uitgebreid getest op lekdichtheid en minimale drukval. Daarnaast zijn ze analytisch getoetst op hun output, gemeten in ‘part per billion’ (ppb) of beter.

Configuraties: Elke gas purifier is klantspecifiek 
Na opgave van de het te zuiveren gas en de input druk & flow kunnen wij zeer nauwkeurig een specifieke gas purifier aanbieden. Het grote portfolio aan modellen maakt het mogelijk een model te selecteren welke naadloos aansluit op uw applicatie.

Levering Gas Purifiers
Avilo levert een Gas Purifiers voor zowel Bulk alsook Specialty gasses voor flows tot wel 20.000 M3/uur. Hieronder vindt u een kleine selectie van gassen waarvan onzuiverheden met een Point-of-Use gasreiniger te verwijderen zijn.

Wordt uw gas of flow hier niet genoemd, of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Naar contact 0187-481366

Impurities removed from input gas VS. Flow