Verkoop & Verhuur

 

De redenen om te kiezen voor een generator ten opzichte van het gebruik van flessen of voorraadtanks zijn scherp aan te wijzen. Denkt u daarbij aan zaken als:

  • Veiliger werken
  • minder ruimtebeslag
  • ongemerkte tijdbesparing

De facturen van gasleveranciers zijn bovendien soms moeilijk te beoordelen omdat er vaak verborgen kosten in zitten. Vergelijken kan daardoor lastig zijn. Avilo helpt u daar echter graag mee. U bent van harte welkom op de vestiging in Dirksland, maar Avilo komt ook graag naar u toe!

Verkoop is meer dan een prijs op tafel leggen. Het is vaak het begin van een langjarige relatie. Er moet vertrouwen zijn en blijven. Het is daarom van belang het héle plaatje te laten zien. Zaken als aanschaf en onderhoud, maar ook energieverbruik, back-upvoorziening en zelfs geluid. Geen verrassingen dus.

Een terugverdientijd van zes maanden op een complete installatie is geen uitzondering!

Wanneer aankoop om diverse redenen niet gewenst is kunnen er ook andere mogelijkheden worden geboden zoals verhuur, of leasing. 

Generatoren kopen of huren?

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen of het gebied van generatoren, flessen of voorraadtanks? Neem vrijblijvend contact met ons op! Voor verkoop zijn verantwoordelijk Wijnand Voets (Sr. Sales Engineer) en Jaap van Vliet (directeur). Zij informeren u graag over de mogelijkheden.

 


 
Andere diensten van Avilo 

 
Advies
   |    Installatiewerk    |    Leidingaanleg     |     Onderhoud & Contracten