Persluchtinstallaties

Avilo is specialist in het leveren van persluchtinstallaties. Onze persluchtinstallaties kunnen in elke gewenste (medische) specificatie worden geleverd. Er zijn installaties beschikbaar vanaf 0,5 kW tot aan elke benodigde capaciteit! 

Wilt een persluchtinstallatie laten ontwerpen en plaatsen of is uw huidige persluchtsysteem aan vervanging of reparatie toe? Avilo is uw partner die u volledig ontzorgt op het gebied van persluchtinstallaties. Ook op het gebied van medische persluchtinstallaties kunt u bij Avilo terecht. 

Onderhoud aan uw persluchtsysteem

Een lek van 1 mm in een persluchtleiding kost u per jaar als snel honderden euro's. Dit kunt u voorkomen door regelmatige inspectie en onderhoud aan uw persluchtinstallatie. Onze monteurs hebben ruime ervaring en kunnen problemen aan uw persluchtinstallatie snel en vakkundig oplossen. Naast de compressoren leveren wij ook de benodigde pompen, haspels en meters. 

Persluchtleidingen aanleggen

Moet er leidingwerk woren aangelegd voor de persluchtinstallatie? Avilo kan zowel de persluchtleidingen leveren als installeren. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte. U heeft binnen 24 uur een reactie! 

 Neem contact op met Avilo

Avilo levert..

 
Olievrije kwaliteitsperslucht AviloSchroefcompressoren perslucht Avilo

 

Olievrije kwaliteitsperslucht

(ook geluidgedempt)

 

                                                       Schroefcompressoren

(eventueel met frequentiesturing)
 

 

Persluchtdroging Avilo

Persluchtdroging 
met drukdauwpunt besturing

 

Proces en steriel filtratie perslucht AviloFiltratie perslucht Avilo

 

 

 

  Proces en steriel filtratie

 

   
 Diverse filtratie