Gas generator

Bent u op zoek naar een gas generator? Avilo levert de FID Gas generator voor laboratoria.

FID stations

Avilo levert gas generatoren van de leverancier Parker Balston. De generaroren van dit merk zijn rustig, betrouwbaar en eenvoudig te installeren. Met één gasgenerator zowel Waterstof als Zero Air produceren. Ook levert Avilo de FID Gas generator. ook wel FID-station. Deze generator is een combinatie van een waterstofgenerator en een Zero Air generator.

Partner Parker Balston & Parker DH 

Avilo is Sales & Service partner van Parker Balston & Parker DH gasgenerators. Hiervoor is een opleiding gevolg door de medewerkers. Vraag dus gerust naar informatie over deze producten. Verder is er nauw contact tussen de lab-apparatuur fabrikanten zoals: Waters, Agilent, Shimadzu en anderen. Op deze manier blijven we goed op de hoogte van de vereiste specificaties. 

Installatie & onderhoud gas generatoren

Avilo verzorgt de installatie en het onderhoud van gas generatoren in laboratoria, zowel in ziekenhuizen als in universiteiten. Wanneer u kiest voor Avilo als leverancier van gas generatoren, dan kiest u voor een scherpe prijs, een snelle service en technische vakkennis.

Wilt u weten wat Avilo voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over een gas generator voor uw bedrijf.

  • Parker Balston FID gas generator
    ● Terugverdientijd 12 - 24 maanden is geen uitzondering
    ● PEM Waterstof generator en Zero Air generator in één behuizingSpecificaties