Installatiewerk

Voor zowel kleine gasgeneratoren als ook grote industriele systemen verzorgt Avilo veelal zelf het transport en de plaatsing. De installatie gebeurt doorgaans door de vakmonteurs die de producten eigenhandig hebben gebouwd. 

Een goede voorbereiding is hierbij het halve werk. Een bezoek op locatie door één van onze productspecialisten, vóór levering en installatie, is gebruikelijk bij systemen met een grote leveringsomvang. Zo kan er tijdens de bouw rekening worden gehouden met eventuele vraagstukken en wensen.

InstallerenMaatwerk persluchtsystemen

We noemen een aantal voorbeelden van aanpassingen en klantwensen van persluchtsystemen:

  • Aangepast frame uit geanodiseerd aluminium profiel om bijvoorbeeld het systeemoppervlak te verkleinen.
  • Kanaalwerk, zodat toe- en afvoer van luchtstromen binnen de systeemruimte op orde zijn.
  • Aangepaste behuizing of inbouw. Zowel een compleet systeem in een 40ft zeecontainer alsook de ontwikkeling van mini-generator in polycarbonaat behuizing, behoort tot de mogelijkheden.

Certificeren van het persluchtsysteem

Wanneer de inhoud van een persluchtsysteem boven een bepaalde waarde komt, kan het nodig zijn een externe keuringsinstatie (Notified Body) in te schakelen. Na het opmaken van een technisch dossier en het uitvoeren van een persproef kan het gehele samenstel CE-gecertificeerd worden. Dit is complex, maar Avilo kan alle administratieve werkzaamheden hiervan u geheel uit handen nemen.

Meer informatie over het installeren en plaatsen van generatoren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs staan u graag te woord. 


 
Andere diensten van Avilo  

 
Advies    |    Verkoop & Verhuur   |    Leidingaanleg     |     Onderhoud & Contracten